Recept Wentelteefjes

Recept Wentelteefjes

Wentelteefjes

September 3, 2017
: 14
: 5 min
: 25 min
: 30 min
: * - -

By:

Ingredients
  • 3 losgeklopte eieren
  • 125 ml melk*
  • 125 ml room*
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 1 mespuntje zout
  • 1/4 theelepel kaneel
  • *(je kunt ook 250 ml Minus L gebruiken ipv melk en room, of een andere lactosevrije vervanger)
Directions
  • Step 1 Mix alle ingredienten in een schaal met een platte bodem (of een diep bord).
  • Step 2 Leg het brood* erin te weken en bak het dan in een pan met vloeibare boter.
  • Step 3 *Gebruik vooral geen vers brood want dat zal helemaal uit elkaar vallen. Gebruik brood dat of al wat ouder is, of brood dat uit de vriezer komt. Laat bevroren brood eerst heel even een beetje ontdooien en haal het dan door het eimengsel. Het hangt af van het merk brood wat je gebruikt hoe lang het in het eimengsel moet liggen. Dat kan verschillen van 30 seconden per kant tot bijna 3 minuten (heel vast brood). Dus zelf even kijken en proberen. Lekker met esdoorsiroop, jam of fruit!

 

 


Related Posts