Emmy’s Glutenvrij

 

De Glutenvrije Bakker – BOEK

19,95

AANBIEDING! De Glutenvrije Bakker is het bakboek van Emmy’s Glutenvrij. Het boek bevat ruim 130 recepten op 300 pagina’s (lijst van recepten hieronder) en 400 kleurenfoto’s die veel van de werkwijzen visueel maken.  Het boek bevat bovendien veel basisrecepten die niet mogen ontbreken in een bakboek, maar ook wordt er uitleg gegeven waarom glutenvrij bakken een uitdaging kan zijn en welke opties er zijn om het makkelijker te maken.

Dit betreft een HARDCOPY van mijn boek.

Categorie:
 

Beschrijving

Het boek De Glutenvrije Bakker bevat veel eenvoudige recepten die voorzien zijn van zeer gedetailleerde instructies en foto’s. Maar ook voor de geoefende bakker staan er voldoende leuke uitdagingen in dit boek.  In Amerika heb ik een opleiding Culinairy Arts/Brood- en banketbakken gevolgd. Hierna heb ik op hetzelfde College 8 jaar les gegeven. De ervaring van het begeleiden en instrueren van beginnende maar ook ervaren bakkers heb ik in dit boek goed kunnen verwerken. Ik neem je dan ook stap voor stap mee door ieder recept om zo tot een goed eindresultaat te komen. De meeste recepten in dit boek zijn te maken met een mix van gangbare meelsoorten en ingrediënten, en al zijn veel recepten niet direct LACTOSEVRIJ, de meeste kunnen wel makkelijk omgezet worden door lactosevrije ingrediënten te gebruiken. Daarnaast kan een groot deel van de recepten gemaakt worden zonder allerlei ingewikkelde keukenapparatuur; veel recepten kun je gewoon met de hand maken! Hieronder de opsomming van de recepten en onderwerpen die in het boek staan: Glutenvrij bakken Tips van de bakker Emmy’s Glutenvrije Meelmix (EGM) Emmy’s Glutenvrije Speculaasmix Basisrecept Biscuit Basisrecept Pannenkoeken Basisrecept Tarteletdeeg Basisrecept Hartig Taartdeeg Basisrecept Zandtaartdeeg Basisrecept Bladerdeeg Basisrecept Filodeeg Basisrecept Soezendeeg Basisrecept Amandelspijs Basisrecept Hollands Schuim Basisrecept Italiaans Schuim Basisrecept Chocolade Ganache Basisrecept Geklopte Gezoete Slagroom Basisrecept Banketbakkersroom Basisrecept Zwitserse Room Basisrecept Botercrème – simpel Basisrecept Botercrème – zacht Basisrecept Botercrème – meringue Basisrecept Roomkaas Frosting Basisrecept Frangipane Kandijkoeken (Bastogne) Brownies Crèmekoekjes Bokkenpootjes Sprits Roze Koeken Zandkoekjes Rondo’s of Kano’s Kokosmacaronen Bitterkoekjes Amandelspeculaasjes Mergpijpjes Amandelkrullen Spekkoek Krakelingen Macarons Speculaas Romia’s Slagroomtaart Cupcakes Appeltaart Schwarzwalder Kirsch Cake Rol Aardbeienslagroomrol Mokkarol Aardbeienslof Appelslof Speculaasslof Rijstevlaai Kersenvlaai Cheesecake Snickers Cheesecake Limoen Cheesecake Turtle Cheesecake Pompoen Cheesecake Amandelcake met Room en Fruit Chocolade Taartje Limoen Mousse Taartje Chocolade Mousse Taartje Bossche Bollen Bananensoezen Slagroomsoesjes Malakoffs Churros Mon Chou Taartjes Citroen Tarteletje Tarteletje met Room en Vers Fruit Chocolade Tarteletje Noten Karamel Tarteletje Kersen Frangipane Tarteletje Abrikozen Frangipane Tarteletje Cake Pops Donuts (gefrituurd) Cake Donuts Hazelnoot Schuimgebakje Advocaat Schuimgebakjes Tompouce Kasteeltjes Limoen Blokjes Dessertwafels IJshoorntjes Lava Cakejes Wafels Poffertjes Pavlova Meerzadenbroodje Krentenbollen Suikerbrood Kaneelbroodjes Plaatbrood Bananenbrood/Bananenmuffins Wentelteefjes Broodpudding Quiches Saucijzenbroodjes Worstenbroodjes Kroketjes Kaascupjes met Vijgenjam (of quiches) Spanakotiropita Zoute Stengels Crackers Pasen inspiratie Vogelnestjes Paaskuikentjes Moederdagtaartje Vaderdagtaartje Halloween inspiratie Kruidnootjes Gevulde Speculaas Speculaasbrokken Sinterklaastaart Taai Taai Gevulde Speculaaskoeken Chocoladeletter Sinterklaas CupCakes Kerstkransjes Uitgestoken Koekjes Kerst Cupcakes Kerststol Schuimkransjes Snoephuisje Tulband Petit Fourtjes Buche de Noël Oliebollen Tips voor het bakken van oliebollen Appel Beignets Kniepertjes en Nieuwjaarsrolletjes Oreo Koekjes Hondenkoekjes

Extra informatie

Gewicht 0.8 kg
Afmetingen 21 × 17 × 2 cm